Takaisin tuloksiin
Suklaajäätelö
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- Valmistusaineet, n. 1 litra jäätelöä
- 6 dl kuohukermaa
- 4 keltuaista
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria tai siemenet yhdestä vaniljatangosta
- Ehdotus täytteeksi:
- 50 g hienonnettuja saksanpähkinäitä
- 100 g hienonnettua tummaa suklaata
- 100 g raastettua marsipaania
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
300 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi Speedy Chef II.
- Vatkaa keltuaiset, sokeri ja vanilja hyvin.
- Lisää keltuaiset kermavaahtoon, kääntele joukkoon täyte ja laita seos UltraPro Cocotte 1,8 l.
- Laita kansi päälle ja pakasta vähintään 5 tuntia.
Vinkki:
Käytä FusionMaster karkeajakoista raastinta sisällön raastamiseen.