Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Yrttileipä

  • Tupperware Yrttileipä

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle
  • Yhden leivän valmistusaineet:
  • 6 ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 10 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
  • ½ dl tuoreita yrttejä, esim. persiljaa, rosmariinia, basilikaa tai timjamia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3,3 dl olutta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • Kasviöljyä vuoan voiteluun

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

45 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

Valmistus: 10 minuuttia 210 asteessa ja 45–55 minuuttia 190 asteessa

  1. Ota ritilä uunista ja aseta sen päälle UltraPro Cocotte 1,8 l. Kuumenna uuni 210 asteiseksi.
  2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja sokeri keskenään. Hienonna tomaatit, yrtit ja valkosipuli Yrttileikkurissa.
  3. Lisää hienonnetut ainekset, olut ja sitruunamehu jauhojen joukkoon ja sekoita pehmeäksi taikinaksi.
  4. Kaada taikina voideltuun UltraPro Cocotte 1,8 l -vuokaan, sulje kansi ja paista leipää 10 minuuttia 210 asteessa.
  5. Ota kansi pois, laske lämpötila 190 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin 45 -55 minuuttia.

 Tarjoa leipää keiton tai juustojen kanssa.

Top