Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat Kakut
Takaisin tuloksiin

Pavlova mascarponevaahdolla & passionhedelmätahnalla

  • Tupperware Pavlova mascarponevaahdolla & passionhedelmätahnalla

Valmistus

Valmistusaineet

10 hengelle

  • Pavlova
  • 6 munanvalkuaista, huoneenlämpöisinä
  • 300 g sokeria
  • 2 tl maissitärkkelystä
  • 1.5 tl valkoviinietikkaa
  • Passionhedelmätahna
  • 6 munankeltuaista
  • 140 g sokeria
  • 125 g voita
  • 1 sitruuna, mehu ja kuori
  • 170 g passionhedelmäsosetta
  • Mascarponevaahto
  • 500 g mascarpone-juustoa
  • 1.2 l kuohukermaa
  • 1 vaniljatangon siemenet
  • 125 g vadelmia
  • 2 rkl tomusokeria
  • Tarjoiluehdotus
  • Tuoreita marjoja
  • Tummaa suklaata

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

105 minuuttia

Tekeytymisaika

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 120 asteeseen.

  2. Lisää 3 munanvalkuaista EZ Speedyyn, ja vispaa ne kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen 150 g sokeria samalla vispaten.

  3. Lisää 1 tl maissitärkkelystä ja vispaa se vaahdon sekaan.

  4. Lisää puolet etikasta suppilon läpi ja vispaa, kunnes seos on kiinteä ja kiiltävä. Jaa massa Silikoni reunuksellisen Leivinalustan päälle ja muotoile marengit.

  5. Toista vaiheet 2-4 muiden pavlovan ainesten kanssa ja saat kaksi leivinalustallista marenkeja.

  6. Paista 1 tunti 45 minuuttia. Katkaise virta uunista ja anna sen jäähtyä (vähintään tunnin ajan), ennen kuin avaat uunin.

  7. Sekoita sillä välin passionhedelmätahnan ainekset MicroCook Kannussa 1 l. Lämmitä ainekset mikroaaltouunissa 600 watin teholla 5 minuuttia, ja vispaa samalla minuutin välein.

  8. Vispaa puolet mascarpone-juustosta, kuohukermasta ja vaniljansiemenistä puhtaassa EZ Speedyssä, kunnes seos on jäykkä ja paksu. Nosta seos kulhoon ja toista sama ainesten toisella puolikkaalla.

  9. Survo vadelmat ja tomusokeri, ja sekoita ne käännellen vaahtoseokseen.

  10. Kokoa pavlova: Ota yksi marenkipohja, levitä puolet mascarponevaahdosta, marjoista ja passionhedelmätahnasta pohjan päälle. Aseta toinen marenkipohja niiden päälle ja levitä sen päälle loput vaahdosta, marjoista ja passionhedelmätahnasta. Koristele hienonnetulla suklaalla.

 
Top