Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Alkuruoat Snacksit
Takaisin tuloksiin

Mini croissantit kinkulla ja juustolla

  • Tupperware Mini croissantit kinkulla ja juustolla

Valmistus

Valmistusaineet

16 kpl

  • 1 voitaikina
  • 1 munankeltuainen
  • 15 ml maitoa
  • 3 siivua kinkkua
  • 30 g juustoa, esim. gruyère
  • Vettä croissantien sulkemiseen

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

12 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Taivuta taikina Croissant Makerin päälle ja kaulitse taikina Yleiskaulimella, ja leikkaa siitä kolmioita.

  3. Leikkaa Croissant Maker -lusikalla pois ylijäänyt taikina reunalta.

  4. Laita hieman vettä jokaisen kolmion kärkeen, jotta ne on helppo sulkea sen jälkeen, kun ne on täytetty.

  5. Levitä Croissant Maker -lusikalla yksi lusikallinen täytettä jokaiseen kolmioon.

  6. Nosta taikinaa varoen kolmion leveältä reunalta ja rullaa kohti kärkeä. Mitä tiiviimmäksi se rullataan, sitä parempi on lopputulos. Toista sama muiden kolmioiden kanssa.

  7. Aseta croissantit Silikoni reunukselliselle Leivinalustalle. Sijoita ne tasaisesti leivinalustalle, koska ne kohoavat paistuessaan.

  8. Voitele croissantit munankeltuaisella Pullasudin avulla.

  9. Paista croissantit uunissa, 10-12 min.

 
Top