Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Salaatit
Takaisin tuloksiin

Vesimelonisalaatti mintulla ja fetalla

  • Tupperware Vesimelonisalaatti mintulla ja fetalla

Valmistus

Valmistusaineet

8 henkilölle

  • 1 vesimeloni
  • 1 nippu tuoretta minttua
  • 2 pientä punasipulia
  • 3 limeä
  • 400 g fetaa
  • 3 rkl oliiviöljyä

Esivalmistelut

5 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Käytä Pientä SuperSonic Chopperia ja silppua punasipuli ja mintunlehdet pieniksi. Se voi olla hyvä tehdä kahdessa erässä.

  2. Lisää vesimeloni, punasipuli ja minttu Mega Vatkauskulhoon 10 l.

  3. Purista limen mehu Apulainen II (5) mehupuristimella. Kaada limen mehu ja oliiviöljy salaatin päälle.

  4. Murenna feta päälle ja tarjoile.

 
Top