Suklaahippukeksit
Valmistus
Valmistusaineet
16 Keksiä
- 175 g vehnäjauhoa
- 7 g leivinjauhetta
- 1 reilu hyppysellinen suolaa
- 120 g fariinisokeria
- 110 g suolatonta voita
- 1 kananmuna
- 225 g suklaahippuja
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
10 minuuttiaTekeytymisaika
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Poista ritilä uunista ja esilämmitä 180 °C:een (kiertoilmalla).
-
Yhdistä jauho, leivinjauhe sekä suola keskikokoiseen kulhoon.
-
Vatkaa fariinisokeri ja pehmennyt voi Eazy Pikkumari 1,25 L. Lisää kananmuna ja vatkaa.
-
Lisää kuivat aineet Eazy Pikkumari 1,25 L ja sekoita sileäksi taikinaksi. Kääntele joukkoon suklaahiput.
-
Aseta Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmälle uuniritilälle tai metalliselle paistopellille.
-
Käyttämällä M-Scoopia annostele 16 kekoa Leivinalustalle. Paina kekoja hieman litteämmäksi Multi Scoopin avulla.
-
Paista noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä täysin ennen tarjoilemista.
Vinkki: Paistoaikaa voidaan pidentää tai lyhentää minuutilla. Riippuen siitä, pidätkö pehmeistä vai rapeista kekseistä.