Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Pääruoat Snacksit
Takaisin tuloksiin

Itse tehty jogurtti

  • Tupperware Itse tehty jogurtti

Valmistus

Valmistusaineet

6 henkilölle

  • 8.5 dl täysmaitoa
  • 150 g Bulgarian jogurttia (*)

Esivalmistelut

5 minuuttia

Valmistus

720 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Aseta kuusi Juomamukia Yoghurt Makeriin.

  2. Kuumenna maito lähes kiehumispisteeseen.

  3. Kun maito on lämmennyt, anna sen jäähtyä 40 asteeseen. Lisää vasta sitten jogurtti ja sekoita, kunnes se on hyvin sekoittunut.

  4. Kaada seos kuuteen 6 Juomamukiin ja aseta kansi päälle.

  5. Valuta hanasta erittäin kuumaa vettä Yoghurt Makeriin, anna veden nousta Juomamukien väliin, kunnes se on kohonnut 2 cm päähän Yoghurt Makerin yläosasta.

  6. Peitä Yoghurt Maker ja anna sen olla 6 – 12 tuntia huoneenlämmössä.

  7. Ota sen jälkeen jokainen Juomamuki Yoghurt Makerista ja säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

*Vinkki: Itse tehdyn jogurtin valmistamiseen tarvitaan aktiivinen jogurttijuuri (mielellään pastöroimatonta). Seuraavalla kerralla voit käyttää jogurttia, jonka olet itse tehnyt Yoghurt Makerilla. Voit käyttää itsetehdyn jogurtin juurena kolme kertaa.

 
Top