Kurpitsamuffinssit
Valmistus
Valmistusaineet
12 muffins
- 4 kananmunaa
- 250 g sokeria
- 250 g sulatettua voita
- 450 g kurpitsaa
- 380 g vehnäjauhoa
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 rkl kanelia
- Halutessasi pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä koristeeksi
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaTekeytymisaika
10 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
-
Aseta Silikoni Cupcake-vuoka kylmän uuniritilän päälle ja siirrä se sivuun.
-
Sekoita kananmunat ja sokeri yhteen Junior vatkauskulhossa 3 l Muovisella Vispilällä II. Lisää voi ja muhennettu kurpitsa. Vispaa, kunnes taikina on tasainen.
-
Käytä Silikoni Kaavinta ja kääntele loput ainekset taikinaan.
-
Jaa taikina Silikoni Cupcake-vuokaan ja paista muffinsseja 20 minuuttia, kunnes ne ovat kullanvärisiä.
-
Ota muffinssit pois uunista Silikoni Uunikintailla. Anna kakkujen levätä 10 min ennen kuin irrotat ne vuoasta.
Vinkki! Koristele kuorrutteella ja tee pelottavia Halloweenkuppikakkuja!