Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Peruna-suklaamuffinit

  • Tupperware Peruna-suklaamuffinit

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle
  • 6 muffinin valmistusaineet
  • 140 g perunaa
  • ½ dl vettä
  • 40 g pehmeää voita
  • 1 ½ dl tomusokeria
  • 2 kananmunaa
  • 70 g (noin 1½ dl) hasselpähkinäjauhoa
  • 1 rkl. kaakaota
  • ½ dl jauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 2 rkl. maitoa
  • 40 g tummaa suklaata
  • 25 g hasselpähkinärouhetta
  • 2 tl vaniljasokeria

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

Ota ritilä uunista, aseta sen päälle Silikoni reunuksellinen Leivinalusta ja kuumenna uuni 180 asteeseen.

Kuori ja paloittele perunat.

Laita vesi ja perunat MicroCook Kannuun 1 l, sulje kansi ja kypsennä 6–7 minuuttia 600 watin teholla. Anna tekeytyä 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja soseuta perunat Sosenuijalla.

Vatkaa voi ja tomusokeri ExtraChefin vispiläosalla. Lisää munat yksi kerrallaan. Lisää perunat, hasselpähkinäjauhe, kaakao, jauhot ja leivinjauhe ja sekoita uudelleen.

Sulata suklaa maidon joukkoon MicroCook Kannussa 1 l. Sopiva aika on puoli minuuttia 600 watin teholla. Nostele seos varovasti taikinan joukkoon ja kaada taikina Silikoni Kuppikakkuvuokaan.

Sirottele päälle hasselpähkinöitä ja vaniljasokeria ja paista 30 minuuttia.

Vinkki:
Tarjoile lisänä vaniljasokerilla maustettua kreikkalaista jogurttia.

Top