Takaisin tuloksiin
Perunaletut
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- 24 perunaletun valmistusaineet
- 12 - 14 pientä perunaa
- 1 iso sipuli
- 2 kananmunaa
- 2 rkl. mannasuurimoita (voi jättää pois)
- Suolaa ja pippuria
- Kasviöljyä paistamiseen
- Päälle
- Savulohta
- Ranskankermaa
- Tilliä
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
25 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
Kuori perunat ja sipuli, leikkaa pienemmiksi paloiksi ja hienonna ExtraChefillä.
Lisää kananmunat, suola ja pippuri ja hienonna uudelleen. Lisää halutessasi mannasuurimot.
Paista pannukakut T chefseries Pure Crêpepannussa kullanruskeiksi molemmilta puolilta.
Tarjoile savulohen, ranskankerman ja tillin kanssa.
Vinkki:
Osan perunoista voi korvata muilla kasviksilla, esim. porkkanoilla.