Pannupitsa
Valmistus
Valmistusaineet
1 pitsa
- 260 g pitsataikinaa
- 3/5 dl pitsakastiketta
- 15 g pepperoni-viipaleita
- 25 g mozzarellaraastetta
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
18 minuuttiaTekeytymisaika
5 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Esilämmitä kiertoilmauuni 200 °C:seen.
-
Aseta Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmälle uuniritilälle. Aseta MicroPro Ring leivinalustan keskelle.
-
Levitä pitsataikina kevyesti jauhotetulle alustalle ja kaulitse se Yleiskaulimella n. 20 cm ympyräksi.
-
Aseta taikinaympyrä MicroPro Ringiin ja painele siten, että se peittää kokonaan MicroPro Ringin reunat ja pohjan.
-
Levitä pitsakastike taikinalle ja lisää pepperoniviipaleet. Sirottele päälle mozzarellaraastetta.
-
Paista 15–18 min 200 °C:ssa tai kunnes reunus on kultaruskea.
-
Anna tekeytyä 5 min, ennen poistamista ringistä.
-
Siirrä pitsa Leveän Paistinlastan avulla leikkuulaudalle ja leikkaa kolmioiksi U-series Veitsellä.