Hollandaisekastike
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 3 dl lämmintä vettä
- 2 rkl vehnäjauhoa
- 4 keltuaista
- 1 rkl sitruunamehua
- 100 g pehmeää voita
- suolaa ja pippuria
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
3 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Kaada vesi MicroCook Kannuun 1 l. Vatkaa jauhot, suola, pippuri, keltuaiset ja sitruunamehu veden joukkoon Muovisella Vispilällä.
-
Sulje kansi ja kypsennä mikroaaltouunissa 3-3½ minuuttia 600 watin teholla. Avaa kansi, sekoita varovasti, sulje kansi ja anna tekeytyä 5 minuuttia.
-
Lisää voi pienissä erissä ja vatkaa, kunnes kastike on pehmeää ja kermaista.
-
Hollandaisekastike sopii tarjottavaksi esimerkiksi kalan, parsan ja purjon kanssa.