Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Alkuruoat
Takaisin tuloksiin

Gazpacho-keitto

  • Tupperware Gazpacho-keitto

Valmistus

Valmistusaineet

  • 500 g tomaatteja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 200 g punaisia paprikoita
  • 10 basilikan lehteä
  • 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 3/4 dl oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria

Esivalmistelut

10 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Poista tomaateista ja valkosipulista kuoret. Kuori myös paprikat ja poista siemenet.   

  2. Pilko ensin paprikat, basilika ja valkosipuli ExtraChefissä. Lisää tomaatit ja jatka vielä pilkkomista.

  3. Lisää joukkoon viinietikka, suola sekä pippuri ja pilko vielä hetki. Jos keitto on mielestäsi liian paksua, lisää hieman vettä.    

  4. Anna keiton jäähtyä jääkaapissa - tai pakastimessa, jos sinulla on kiire - ja tarjoile se jääkylmänä joko kulhoista lusikan kanssa tai terveellisinä shotteina shottilaseista.

VINKKI! Älä heitä kasvisten kuoria pois – voit pakastaa ne ja käyttää pataruoissa.

 
Top