Takaisin tuloksiin
Kesäkurpitsaa, chorizoa ja manteleita
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- 900 g kesäkurpitsaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g voimakasta chorizomakkaraa
- 125 g manteleita
- 1 tl currya
- 1½ dl vettä
- ¼ dl oliiviöljyä
- Suolaa ja pippuri
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
10 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
Leikkaa kesäkurpitsa paksuiksi viipaleiksi MandoChefillä ja laita viipaleet MicroWave Painekeittimeen.
Purista valkosipuli, kuutioi chorizo ja lisää kaikki ainekset (öljyä lukuun ottamatta) painekeittimeen.
Kypsennä 10 minuuttia 900 watin teholla ja anna tekeytyä 10 minuuttia.
Kaada öljy joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.
Sopii kanan lisukkeeksi.