Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Alkuruoat Pääruoat
Takaisin tuloksiin

Rapeat wrapit vuohenjuustolla ja savulohella

  • Tupperware Rapeat wrapit vuohenjuustolla ja savulohella

Valmistus

Valmistusaineet

2 annosta

  • 1 rulla (180 g) vuohenjuustoa
  • 50 g savulohta
  • 8 basilikan lehteä
  • 4 levyä filotaikinaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 leipäviipale (MicroPro Grillin lämmittämiseen)

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

7 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaan yhtä suureen siivuun, ja leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi.

  2. Silppua basilikan lehdet TupperChef Saksilla.

  3. Levitä lohi ja basilika vuohenjuustosiivujen päälle.

  4. Leikkaa filotaikinalevyt kahtia, ja voitele ne Pullasudilla molemmilta puolilta öljyllä.

  5. Pakkaa vuohenjuustosiivut filotaikinalevyjen väliin.

  6. Laita leipäviipale MicroPro Grilliin, laita kansi ala-asentoon ja lämmitä mikroaaltouunissa noin 2 min 30 s 900 watin teholla.

  7. Poista leipäviipale MicroPro Grillistä, ja aseta vuohenjuusto-wrapit MicroPro Grilliin. Laita kansi ala-asentoon ja valmista mikroaaltouunissa 5 minuuttia 900 watin teholla. Käännä vuohenjuusto- wrapit, laita kansi ala- asentoon ja valmista vielä 1-2 minuuttia 900 watin teholla.

  8. Tarjoile salaatin kanssa. 

 
Top