Rapeat wrapit vuohenjuustolla ja savulohella
Valmistus
Valmistusaineet
2 annosta
- 1 rulla (180 g) vuohenjuustoa
- 50 g savulohta
- 8 basilikan lehteä
- 4 levyä filotaikinaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 leipäviipale (MicroPro Grillin lämmittämiseen)
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
7 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaan yhtä suureen siivuun, ja leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi.
-
Silppua basilikan lehdet TupperChef Saksilla.
-
Levitä lohi ja basilika vuohenjuustosiivujen päälle.
-
Leikkaa filotaikinalevyt kahtia, ja voitele ne Pullasudilla molemmilta puolilta öljyllä.
-
Pakkaa vuohenjuustosiivut filotaikinalevyjen väliin.
-
Laita leipäviipale MicroPro Grilliin, laita kansi ala-asentoon ja lämmitä mikroaaltouunissa noin 2 min 30 s 900 watin teholla.
-
Poista leipäviipale MicroPro Grillistä, ja aseta vuohenjuusto-wrapit MicroPro Grilliin. Laita kansi ala-asentoon ja valmista mikroaaltouunissa 5 minuuttia 900 watin teholla. Käännä vuohenjuusto- wrapit, laita kansi ala- asentoon ja valmista vielä 1-2 minuuttia 900 watin teholla.
-
Tarjoile salaatin kanssa.