Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat Kakut Snacksit
Takaisin tuloksiin

Suklaa-kookostikkarit

  • Tupperware Suklaa-kookostikkarit

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 25 g tummaa suklaata
  • 50 g kookosjauhoa
  • 50 g mascarpone-juustoa
  • 25 g sokeria
  • 25 g tummaa suklaata puolikkaiden kiinnittämiseen
  • 12 ruoanlaittoon tarkoitettua puuvarrasta

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

2 minuuttia

Tekeytymisaika

30 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Ota mascarpone jääkapista ja anna sen lämmetä huoneenlämpöiseksi.

  2. Murra 25 g tummaa suklaata pienemmiksi paloiksi ja laita palat MicroCook Kannuun 1 l. Laita kansi päälle ja lämmitä mikroaaltouunissa 1 minuutin ajan 360 watin teholla. Sekoita ja lämmitä mikroaaltouunissa vielä 45 sekuntia. Anna suklaan tekeytyä yhden minuutin ajan, sekoita suklaata, kunnes se on sulanut kokonaan. Tarpeen vaatiessa voit laittaa suklaan mikroaaltouuniin vielä 20 sekunniksi.

  3. Lisää joukkoon kookosjauho, mascarpone ja sokeri. Sekoita heti Kaapimella, kunnes seos on tasaista.

  4. Aseta Silikoni Mini Kupolivuoka FreezerSmart Matalaan 2,25 l ja jaa seos vuoan 24 syvennykseen. Painele varovasti teelusikan kääntöpuolella ja jäähdytä pakastimessa 30 minuuttia tai jääkaapissa 2 tuntia.

  5. Sulata 20 g suklaata (katso kohta 1) ja yhdistä kaksi puolikasta palloa kokonaiseksi palloksi sulatetun suklaan avulla. Aseta pallot puutikkuihin.

Tummaa suklaata sekoitettuna kookospähkinän trooppiseen makuun ja raikkaaseen mascarponeen – se on yhdistelmä, joka poksahtaa! Joko seuraaviin juhliisi tai helpoksi iltapäivän välipalaksi - nämä suklaa-kookostikkarit ovat täydellisiä kumpaankin tilanteeseen, ja tarvitset vain 5 ainesosaa. 

 
Top