Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Pääruoat
Takaisin tuloksiin

Juustomakkarat

  • Tupperware Juustomakkarat

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

Taikina:

  • 400 g porsaan lapaa
  • 150 g silavaa
  • 200 g vähärasvaista jauhelihaa
  • 100 g pekonia
  • 150 g emmentaljuustoa
  • 0,5 dl vettä
  • Siansuolta

Mausteet:

  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • ½ kourallinen kuivattuja sipulilastuja
  • Pippuria, suolaa, meiramia, timjamia

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

18 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

1. Leikkaa liha ja juusto samankokoisiksi paloiksi ja purista ne kaksi kertaa FusionMaster Lihamyllyn läpi Karkealla reikälevyllä. Lisää taikinaan mausteet ja purista taikina vielä kertaalleen lihamyllyn läpi Hienolla reikälevyllä.

2. Kiinnitä Makkaraosa ja Kiinnitysrengas Suppiloon. Rullaa suoli Makkaraosaan ja täytä se varovasti taikinalla.

3. Keitä makkaroita kattilassa n. 80 °C:ssa vedessä – ei siis täysin kiehuvassa – n. 10 min ja paista makkarat sen jälkeen paistinpannulla pienessä määrässä öljyä.

Top