Juustomakkarat
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
Taikina:
- 400 g porsaan lapaa
- 150 g silavaa
- 200 g vähärasvaista jauhelihaa
- 100 g pekonia
- 150 g emmentaljuustoa
- 0,5 dl vettä
- Siansuolta
Mausteet:
- 1-2 valkosipulinkynttä
- ½ kourallinen kuivattuja sipulilastuja
- Pippuria, suolaa, meiramia, timjamia
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
18 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
1. Leikkaa liha ja juusto samankokoisiksi paloiksi ja purista ne kaksi kertaa FusionMaster Lihamyllyn läpi Karkealla reikälevyllä. Lisää taikinaan mausteet ja purista taikina vielä kertaalleen lihamyllyn läpi Hienolla reikälevyllä.
2. Kiinnitä Makkaraosa ja Kiinnitysrengas Suppiloon. Rullaa suoli Makkaraosaan ja täytä se varovasti taikinalla.
3. Keitä makkaroita kattilassa n. 80 °C:ssa vedessä – ei siis täysin kiehuvassa – n. 10 min ja paista makkarat sen jälkeen paistinpannulla pienessä määrässä öljyä.