Takaisin tuloksiin
Nutella leipä
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- 30 g hiivaa
- 0,75 dl kädenlämpöistä
- maitoa
- 1 hyppysellinen suolaa
- 50 g sulatettua voita
- jäähdytettynä
- 0,6 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 4 dl vehnäjauhoja
- 8 tl Nutellaa
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
25 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
- Liuota hiiva maitoon Sekoituskauhan avulla -to-Basics Vatkauskulhossa 3,5 l. Lisää suola, voisula, sokeri, kananmuna sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita kansi kulhon päälle ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa yksi tunti.
- Alusta taikina ja jaa se kahdeksaksi palloksi. Kaulitse jokainen pallo Yleiskaulimella jauhotetulla Bake-to-Basics Leivinalustalla. Levitä päälle1 tl Nutellaa Pienellä Kaapimella, pyöritä pallo pieneksi pötköksi ja jaa se kahteen osaan siten, että pieniä rullia tulee yhteensä 16.
- Laita rullat tiiviisti UltraPro™ Cocotte 1,8 l -astian pohjalle leikkauspinta ylöspäin, laita kansi päälle ja anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.
- Paista ilman kantta 25 minuuttia 180 asteessa.
- Anna pullan seistä 15 minuuttia, ennen kuin otat sen pois vuoasta. Anna jäähtyä ritilän päällä.