Kurkkurullat raikkaalla cashewpähkinätäytteellä
Valmistus
Valmistusaineet
- 40 henkilölle
- 300 g cashewpähkinöitä
- 1 kevätsipuli
- 2,5 rkl omenaviinietikkaa
- Hieman ruohosipulia tai muutama mintunlehti
- Suolaa ja pippuria
- 2 kurkkua
- 40 cocktailtikkua
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
480 minuuttiaVaikeusaste
VaikeaValmistus
1. Laita cashewpähkinät pehmenemään kylmään veteen Satelliitti Kulhoon 1,5 l 4-8 tunniksi.
2. Silppua kevätsipuli. Valuta cashewpähkinät huolellisesti ja sekoita kevätsipulin joukkoon.
3. Jauha cashewpähkinät ja kevätsipuli FusionMaster Lihamyllyssä, käytä hienoa reikälevyä. Kun olet jauhanut ne, jauha seos vielä kertaalleen, niin että seos on täysin hienoa.
4. Lisää omenaviinietikka, silputtu ruohosipuli tai minttu sekä suola ja pippuri ja sekoita Kaapimella.
5. Leikkaa kurkut keskeltä kahtia. Viipaloi kurkun puolikkaat pitkittäin Vihanneskuorijalla ohuiksi suikaleiksi. Laita suikaleet Joustavalle Leikkuulaudalle ja levitä ruokalusikallinen cashewtäytettä jokaisen suikaleen päälle. Kääri suikaleet rullalle ja pistä jokaisen rullan läpi cocktailtikku pitääksesi rullan koossa. Tarjoile.
Vinkki! Sopii myös alkupalaksi vihreän salaatin kanssa. Cashewtahna on myös herkullista dippikastikkeena tai leivän päälle levitettynä.