Kakkukreemi
Valmistus
Valmistusaineet
1 annos
- 2 rkl sokeria
- 1 kananmuna
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 2.5 dl maitoa
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
3 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Laita sokeri, kananmuna, vaniljasokeri ja maissitärkkelys MicroCook Kannuun 1 l. Sekoita hyvin Vispilällä, laita kansi päälle ja lämmitä mikroaaltouunissa 20 sekuntia 600 watin teholla.
-
Sekoita massaa Vispilällä. Lisää maito ja sekoita, laita kansi päälle ja lämmitä mikroaaltouunissa 1,5 minuuttia 800 watin teholla.
-
Nosta kannu mikroaaltouunista ja sekoita. Laita kannu takaisin mikroaaltouuniin ja lämmitä vielä 1,5 minuuttia 800 watin teholla.
-
Kreemi on nyt kiehunut ja jähmettynyt, mutta vanilja ei ole ehkä vielä sekoittunut tasaisesti, joten sekoita lopuksi kreemi hyvin.
-
Anna kreemin jäähtyä ennen kuin käytät sitä esim. kakun täytteenä.