Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytö. Lue lisää täältä.

Yksityisyyden suoja

Henkilötiedot
Tupperware Nordic A/S ei kerää verkkosivustollaan tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti (esimerkiksi nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita), ellet ole itse syöttänyt kyseisiä tietoja verkkosivustolla olevaan lomakkeeseen. Älä siis syötä henkilötietojasi, ellet halua meidän vastaanottavan ja säilyttävän niitä.

Luovutamme tietosi Tupperware Nordic A/S:n valtuuttamalle tukkumyyjälle ja tähän liittyvälle tiiminjohtajalle/konsulentille ainoastaan, kun olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi. Tietojasi ei luovuteta missään olosuhteissa Tupperwaren ulkopuoliselle kolmannelle osapuolelle ilman nimenomaista suostumustasi.

Tilastot
Jotta voisimme kehittää ja parantaa verkkosivujamme entisestään, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja luodessasi yhteyden verkkosivustoomme. Kyseisiä tietoja ei voi käyttää käyttäjän tunnistamiseen. Tämäntyyppiset tiedot voivat olla tietoja esimerkiksi käyttämästäsi selaimesta tai käyttöjärjestelmästä sekä sivustosta, jonka kautta löysit verkkosivustollemme.