Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Kehitysmahdollisuudet

Visual
Henkilökohtainen kehitys ja ura

Tarjoamme sinulle haluamiasi haasteita ja annamme Tupperware Academyn kautta koulutusta, jota tarvitset saavuttaaksesi unelmiesi uran.

Jos haluat kuulla lisää unelmauran luomisesta, voit täyttää lomakkeen ja lähettää sen meille. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Haluatko päästä pidemmälle?
Jos sinulla riittää kunnianhimoa, tarjoamme puitteet urakehityksellesi. Jos olet osaava ja menestyvä konsulentti, joka haluaa ottaa enemmän vastuuta, tarjoamme mahdollisuuksia siihenkin Tupperwaressa.

Tiimijohtajana voit ottaa vastuun omasta tiimistäsi. Kehität ja tuet omaan tiimiisi kuuluvia konsulentteja ja oma arkesi on täynnä vaihtelua ja haasteita. Päätät itse työaikasi ja asetat tavoitteet itsellesi ja tiimillesi. Saat lisäetuja tiimisi tuottaessa tulosta, saat enemmän tuloja ja voit osallistua erilaisiin tapahtumiin ja konferensseihin. Voit myös ansaita omalla panoksellasi käyttöösi upean Tupperware-auton.

Tupperwaren parissa työskentely merkitsee myös, että matkaunelmistasi voi tulla totta. Voit osallistua inspiroiviin pohjoismaisiin tai kansainvälisiin konferensseihin yhdessä kollegojesi kanssa. Tarjoamme luonnollisesti koulutusta ja tukea, jota tarvitset matkalla tavoitteisiisi.


Top