Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Työ

Visual
Vapautta ja joustavuutta

Tupperware-konsulenttina saat lisäansioita ja saat uusimmat tuotteet ennen kaikkia muita. Saat tavata uusia, mukavia ihmisiä ja saat hienon mahdollisuuden kehittää verkostoasi.

Päätät itse työajoistasi ja valitset, haluatko työskennellä osa-aikaisesti saadaksesi lisäansioita vai tehdä työstä urasi ja työskennellä Tupperware-tuotteiden parissa kokopäiväisesti.

Ryhdy konsulentiksi

  • Joustavuutta ja vapautta omien päiviesi suunnitteluun
  • Kiinnostavaa työtä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti
  • Lisätuloja ja uusia kokemuksia perheen ja ystävien kanssa
  • Myyntikoulutusta Tupperware Academyn kautta
  • Henkilökohtaista kehittymistä
  • Pääset osaksi motivoituneiden ja innostuneiden kollegojen, vieraiden ja emäntien/isäntien verkostoa.

Emme aseta vaatimuksia koulutuksen tai taustan suhteen. Uskomme, että taustaltaan ja osaamiseltaan erilaiset ihmiset ovat Tupperwaren vahvuus. Sinusta tulee osa tunnettua yritystä, saat vaihtelua arkeesi ja paljon kontakteja asiakkaiden ja kollegojen kanssa. Työilmapiiriin liittyy hyvä yhteistyö ja yhteishenki – avuliaat kollegat tukevat toisiaan.

Tuotteemme ovat tunnettuja toimivuudestaan ja käyttäjäystävällisyydestään. Kaikki, joilla on Tupperware-tuotteita kotona, tuntevat niiden laadun ja helppokäyttöisyyden. On helppo olla konsulenttina esittelemässä laatutuotteita.

Top