Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat
Takaisin tuloksiin

Riisimuro- suklaamunat

  • Tupperware Riisimuro- suklaamunat

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

60 g tummaa suklaata

20 g voita

35 g riisimuroja

300 g vaniljajäätelöä

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

22 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Paloittele suklaa pienemmiksi palasiksi ja laita ne MicroCook Kannuun 1 l. Lisää voi, laita kansi päälle ja valmista mikroaaltouunissa 1 min 50 sek 360 watin teholla. Anna tekeytyä 2 minuuttia, sekoita sen jälkeen Pienellä Kaapimella
  2. Lisää joukkoon riisimurot ja sekoita Pienellä Kaapimella, kunnes riisimurot ovat kokonaan suklaan peitossa.
  3. Laita Silikoni Cocoon-vuoka FreezerSmart Matalaan 2,25 l ja jaa seos vuoan 8 koloon. Käytä apuna ruokalusikan kääntöpuolta ja muotoile massasta suklaamunan kuoria. Laita tämän jälkeen pakastimeen 20 minuutiksi.
  4. Poista kuoret varovasti vuoasta ja täytä ne vanilja-jäätelöllä. Yhdistä kuoret 2 ja 2, kunnes sinulla on 4 suklaamunaa. Säilytä jälkiruoka pakastimessa tarjoiluun asti.
  5. Ota suklaamunat pois pakastimesta 10 minuuttia ennen tarjoilua. 
Top