Takaisin tuloksiin
Riisimuro- suklaamunat
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
60 g tummaa suklaata
20 g voita
35 g riisimuroja
300 g vaniljajäätelöä
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
22 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
- Paloittele suklaa pienemmiksi palasiksi ja laita ne MicroCook Kannuun 1 l. Lisää voi, laita kansi päälle ja valmista mikroaaltouunissa 1 min 50 sek 360 watin teholla. Anna tekeytyä 2 minuuttia, sekoita sen jälkeen Pienellä Kaapimella.
- Lisää joukkoon riisimurot ja sekoita Pienellä Kaapimella, kunnes riisimurot ovat kokonaan suklaan peitossa.
- Laita Silikoni Cocoon-vuoka FreezerSmart Matalaan 2,25 l ja jaa seos vuoan 8 koloon. Käytä apuna ruokalusikan kääntöpuolta ja muotoile massasta suklaamunan kuoria. Laita tämän jälkeen pakastimeen 20 minuutiksi.
- Poista kuoret varovasti vuoasta ja täytä ne vanilja-jäätelöllä. Yhdistä kuoret 2 ja 2, kunnes sinulla on 4 suklaamunaa. Säilytä jälkiruoka pakastimessa tarjoiluun asti.
- Ota suklaamunat pois pakastimesta 10 minuuttia ennen tarjoilua.