Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Biscotit

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1 ½ dl ruokosokeria (tai tavallista
sokeria)
1 vaniljatanko
1 veitsenkärjellinen suolaa
2 kananmunaa
50 g manteleita
75 g suklaata (taikinaan)
100 g suklaata (sulatukseen)

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

50 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

1. Sekoita jauhot ja leivinjauhe
kulhossa. Lisää sokeri, vaniljansiemenet,
suola ja
kananmunat, sekoita.
2. Paloittele suklaa pienemmiksi
paloiksi, silppua
mantelit Yrttileikkurissa ja
lisää molemmat taikinaan.
3. Muotoile taikina suorakulmaiseen
vuokaan, n. 2 cm korkeaksi
ja paista 25 min 175 ⁰C.
4. Jäähdytä 2 min ja leikkaa 2
cm paksuisia viipaleita, laita
ne takaisin vuokaan tasainen
puoli alaspäin ja paista lisää 25
min. Jäähdytä biscotit.
5. Sulata suklaa Micro Deli
Dipissä 2 min 650 watin
teholla. Anna jäähtyä n.
2 minuuttia.

Top