Thaimaalainen riisinuudelisalaatti
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 250 g ohuita vermicelli- riisinuudeleita
- 1 punainen paprika
- 1 keskikokoinen kurkku
- 300 g kypsennettyjä katkarapuja tai kanaa
- 8 oksaa korianteria
- 3 rkl seesaminsiemeniä
- 45 ml riisietikkaa
- 60 ml soijakastiketta
- 3 rkl seesamiöljyä
- Chilijauhetta tai paprikahiutaleita maun mukaan
Esivalmistelut
20 minuuttiaTekeytymisaika
5 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Laita riisinuudelit Ultimate vatkauskulhoon 3,5 L -vatkauskulhoon. Peitä nuudelit kuumalla 60-70 °C vedellä (ei kiehuvalla).
-
Annetaan seistä 5 minuuttia. Valuta vesi roiskesuojan avulla. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta uudelleen.
-
Leikkaa paprika ohuiksi siivuiksi. Leikkaa kurkku spagettimaiseksi Handy Spiralizerilla. Viipaloi katkarapu tai kana.
-
Lisää muut ainekset riisinuudeleiden joukkoon Ultimate vatkauskulhoon 3,5 L. Sulje kansi ja ravista reippaasti sekoittaaksesi aineosat.
-
Säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.