Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Salaatit
Takaisin tuloksiin

Thaimaalainen riisinuudelisalaatti

  • Tupperware Thaimaalainen riisinuudelisalaatti ultimate-mixing-bowl-thai-rice-noodle-salad-02.jpg
  • Tupperware Thaimaalainen riisinuudelisalaatti ultimate-mixing-bowl-thai-rice-noodle-salad-03.jpg

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 250 g ohuita vermicelli- riisinuudeleita
  • 1 punainen paprika
  • 1 keskikokoinen kurkku
  • 300 g kypsennettyjä katkarapuja tai kanaa
  • 8 oksaa korianteria
  • 3 rkl seesaminsiemeniä
  • 45 ml riisietikkaa
  • 60 ml soijakastiketta
  • 3 rkl seesamiöljyä
  • Chilijauhetta tai paprikahiutaleita maun mukaan

Esivalmistelut

20 minuuttia

Tekeytymisaika

5 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Laita riisinuudelit Ultimate vatkauskulhoon 3,5 L -vatkauskulhoon. Peitä nuudelit kuumalla 60-70 °C vedellä (ei kiehuvalla).

  2. Annetaan seistä 5 minuuttia. Valuta vesi roiskesuojan avulla. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta uudelleen.

  3. Leikkaa paprika ohuiksi siivuiksi. Leikkaa kurkku spagettimaiseksi Handy Spiralizerilla. Viipaloi katkarapu tai kana.

  4. Lisää muut ainekset riisinuudeleiden joukkoon Ultimate vatkauskulhoon 3,5 L. Sulje kansi ja ravista reippaasti sekoittaaksesi aineosat.

  5. Säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

 
Top