Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Italialainen tomaattipesto

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle
  • 30 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 40 g parmesaania
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 6 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa

Esivalmistelut

0 minuuttia

Valmistus

2 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

Arkiruoalta ylijäävä ruoka saa makunystyräsi tanssimaan, kun taiot siihen uutta eloa näillä neljällä kansainvälisellä dipillä.
Laita kaikki ainekset Yrttileikkuriin, vedä muutaman kerran narusta ja herkullinen dippi on valmis.

Top