Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Salade nicoise

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle
  • 8 perunaa
  • 200 g vihreitä papuja
  • 2 prk tonnikalaa
  • 1 salaatinkerä
  • 2 punasipulia
  • 20 mustaa tai vihreää oliivia
  • 4 - 8 tomaattia
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • Anjoviksia (voi jättää pois)
  • Kastike:
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 rkl. sitruunamehua
  • 2 rkl. punaviinietikkaa
  • 8 rkl. oliiviöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • Suolaa ja pippuria

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

22 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

Kaada MicroGourmet vesitarjottimelle 4 dl vettä, puolita perunat, laita ne MicroGourmet kulhoon, laita kansi päälle ja kypsennä 6 minuuttia. Ota astia mikroaaltouunista, laita pavut MicroGourmet lävikköön, laita kansi päälle ja kypsennä vielä 16 minuuttia. Anna tekeytyä 5 minuuttia.

Huuhtele salaatti ja linkoa se kuivaksi Spinning Chefissä. Yhdistä kulhossa kaikki salaattiainekset kananmunia lukuun ottamatta.

Hienonna persilja Yrttileikkurilla ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset Pikasekoittimessa 5 dl. Kaada kastike salaatin joukkoon ja koristele kananmunilla sekä halutessasi anjoviksilla. Tarjoa lisänä hyvää leipää.

Vinkki:
Anjovikset voi myös hienontaa ja lisätä salaatin joukkoon. Tonnikalan voi korvata broilerilla.

Top